31/10/11

Descompte del 50%, al TEATRE VICTORIA, exclusiu per a socis del Barça

'Cop de Rock' al Teatre Victòria


Descompte exclusiu del 50% per a socis el 9 de novembre a les 20.30h.

Per a la resta de sessions dels mesos de novembre i desembre 
un 20% de descompte (excepte el 25, 26 i 31 de desembre).

Si quan eres jove no et perdies ni un concert de rock català. Si anaves de poble en poble seguint els teus grups preferits. Si senties la música, la lletra i la terra… No et pots perdre el nou musical de Dagoll Dagom, Cop de Rock! 

Setze artistes dalt de l’escenari et faran reviure temps passats amb una història d’amor com a fil conductor. Sopa de Cabra, Sau, Els Pets, Lax’n Busto i Gossos, entre molts altres, conformen la banda sonora d’aquest nou musical, dirigit per Joan Lluís Bozzo, que recorre, a través del seus protagonistes i les seves cançons, la història del rock català dels anys 90. 

Un muntatge original per compatir també amb les noves generacions. Un relat molt ben teixit, que enllaça a la perfecció la història amb les cançons, et farà sentir, recordar, vibrar, moure’t, cantar i, sobretot, divertir-vos! 

Temporada limitada només al Teatre Victòria de Barcelona. 

Com s’hi pot assistir? 

Per telèfon al 902 88 80 90, a partir d’avui i fins un dia abans de la funció (24 hores d’atenció), donant el codi d’usuari FCB. El soci s’haurà d’identificar amb el seu nom i cognoms i disposar d’una targeta de dèbit o de crèdit per efectuar la compra. Les localitats es podran retirar a les taquilles del teatre el mateix dia de funció, presentant el carnet de soci i el DNI.

Per internet, a la web www.servicaixa.com. Un cop escollida la sessió exclusiva del 9 de novembre a les 20.30 h, s’obrirà una finestra dins la qual s’ha d’activar l’enllaç FCBarcelona i introduir el codi usuari FCB a la casella corresponent 

A la taquilla del Teatre Victòria, de dimarts a divendres des de les 17 h i dissabte i diumenge des de les 16 h, presentant el carnet de soci.
Per gaudir del 20% de descompte en la resta de sessions de novembre i desembre cal activar l’opció "Altres descomptes" i introduir el codi promocional FCB (màxim dues entrades amb descompte per soci).
Màxim dues entrades per soci. 


www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario